Tuesday, April 17, 2012

Dev Channel Update

UPDATE: Windows and Chrome Frame has been updated to 20.0.1105.2. It contains a fix for stability crash.


The Dev channel has been updated to 20.0.1105.0 for Windows, Mac, Linux and Chrome Frame.  This build contains following updates:

All


Windows
  • Fixed a crash in the Cloud Print connector when connecting via Remote Desktop (Issue: 122996)
  • Fixed incorrect program icon being shown in the task switcher. (Issue: 118368)
  • Fixed downloads page drag/drop. (Issue: 122946)

Known Issues
  • [Mac 10.6] Video isn’t displayed when entered into presentation mode (pressing cmd + shift + f) (Issue: 123911)

Full details about what changes are in this build are available in the SVN revision log. Interested in switching release channels? Find out how. If you find a new issue, please let us know by filing a bug.

Dharani Govindan
Google Chrome

21 comments:

REO said...

Nice update.

Unknown said...

With Chrome 20.0.1105.0, I see 3500-3600 rpm on the psychedelic test (http://ie.microsoft.com/testdrive/Performance/PsychedelicBrowsing/Default.html). With Chrome 20.0.1096.1, I saw 4300-4400 rpm consistently.

HeinzDo said...

Nice build.
But only without libpepflashplayer.
With the "normal" Flash-Player, all is fine.

macioh said...

Nice, but the 143 bug is still open. Comon guys, this issue was posted on Sep 2 2008 and we are still waiting for a fix..

Andrea said...

Update flash to latest beta version please! :-)

BrightLite said...

Im using 20.0.1105.0 and it seems that im having alot of connection and browser support problems. For example when I try to go to facebook.com the link will either send me to this URL (www.facebook.com/unsupportedbrowser)or just not work. Also, even though Im logged in on the Chrome Browser with my Google Account, it keeps kicking me out of the account and then it wont allow me to sign me back in. The other website seem not to work also, causing me to reload the page about 5 or 6 times to get them to work. The reason why I believe its this browser is that on Firefox, Safari, and Opera, these problems arent happening with the connection or browser support.

Avinash Agrawal said...

Issue 124101: Viewing tabs on "other devices" section on Chrome browser new tab page: Provide enhancement to selectively close open tabs on other devices

Shaughn McKready said...

This version just seems slower than last for me. Pages load slower and freeze more often; alot of sitting frustrated that nothing is responding. No proof that its this version, just what ive noticed since updating, always could be a coincidence.

Josep Bel said...

@Andrea I need a stable browser. If there is no reason to update the plugin, why?

gendalf said...
This comment has been removed by the author.
gendalf said...

Why don't you write explanation of the new features in new versions? Why only fixes?

Avinash Agrawal said...

Issue 124317 :
Ability needed to be able to MOVE tabs from "other devices" section on Chrome browser new tab page, to a new tab on current Chrome browser, maintaining the sign-in etc. For example, if I have two computers say at work and home, each with different set of tabs open, then I would like to move a tab (that is for example signed into hotmail.com) from my home computer to work computer, and that tab should have all hotmail signed-in settings etc from the home computer, ie I should not have to resign-in into the new tab if I was already signed-in on the other computer.

Viewing tabs on "other devices" section on Chrome browser new tab page: Provide enhancement to selectively close open tabs on other devices
ay)

Andrea said...

@Josep Bel

Because this is the dev channel if you want a stable version use the stable!

ramsy said...

Google Reader was so many hung up on 20.0.1105.2@win7-64!.

ramsy said...

oh, it chrome.exe was eating 1CPU Core.
PrivateByte&Workingset was eating 20KB/s:(
# now, that process was 1GB(normaly < 300KB)

seby said...

What about smooth scrolling? It doesn't work since version 19...

andybailey said...

Hovering over a hyperlink is not making the URL appear in the status bar any more for me until I move off the hyperlink, then it appears momentarily before disappearing. Anyone else seeing this? I'm on Win7 64-bit

Corey McKinnon said...

@andybailey

I'm seeing that, too. Also Win7, 64-bit. It works as expected on my Mac OSX 10.7 install.

andybailey said...

Thanks for the confirmation @Corey - I searched again and have now found the defect - 123901

ramsy said...

20.0.1105.2 on Win7-64 was so buggy.
1)open a page
2)jump to link in the site.
3)Alt+AllowLeft(back)
4)Alt+AllowRight(forward)
5)back to 3


target chrome.exe was eating over 2 MB/pageview:(
and... It will crash, of it repeat serval times.

Vinh Aor said...

So many bugs