Tuesday, June 14, 2011

Stable, Beta Channel Updates


The Chrome Stable and Beta channels have been updated to 12.0.742.100 for all platforms.  This release contains an updated version of Adobe Flash.  Interested in switching to the Beta or Stable channels?  Find out how.  If you find a new issue, please let us know by filing a bug.

Jason Kersey
Google Chrome

11 comments:

Saúl said...

when is is beta becomming 13 and dev 14?

Brian said...

the flash update fixed my problems with the tweakers.net player

Jimmy said...

Why is that Stable and Beta have the same version number? Kinda wierd!

Mayura4Ever said...

Facebook lagging on Google Chrome...

Gabi said...

@Jason
When the bug fixes update is coming out?

milldogtjm said...

When are the features in the Dev channel 14.0.794.0 version be in the next stable version?

hsv4lyf said...

Since this update after a little while of using youtube, flash keeps crashing, it keeps doing so until I restart the browser. I hope this is fixed in the next update.

Angelo~ said...

I have a problem with flash...using youtube the videos full loaded keeps crashing...they stop during playback.

Gabi said...

stable channel still alive ?:)

Jason Dunn said...

I'm not a developer so I'm going to explain this entirely wrong, but we have a custom CMS for our tech network and the .100 release broke something very critical: we have an image upload tool that works alongside TinyMCE which we use to create posts. At some point in the past, the ability for us to drag and drop an image form our upload area down into TinyMCE broke, and I haven't been able to figure out how to get it working again.

The workaround we've been using is to right-click on the image in the upload area, select copy image, then paste it into the TinyMCE text edit box. Until .100, that worked great. Now when I do that, I get the tiny thumbnail image rather than the larger image that appears when I mouse-over the thumbnail image. Somehow the image copy function is picking up the initial image, not the mouseover image.

This is on Windows 7 only. The OS X release of .100 works as expected.

Mamdouh said...

my screen resolution 1024 x 768 ,
some web sites not appear complete and Right-to-Left scrollbar not appear
Example
http://www.algakh.com/