Thursday, February 3, 2011

Dev Channel Update

The Chrome Dev channel has been updated to 10.0.648.18 for all platforms.  This build contains the following updates:

All
  • Updated V8 - 3.0.12.8
  • [73562] Removed icon from View Background Pages menu item in wrench menu. (Issue: 71489)
  • [r73158] Fix crash on closing Download Manager (Issue: 71027)
  • [r73207] Auto-scroll while drag and dropping apps on the New Tab Page (Issue: 70965)
  • webNavigation extension API ready for testing (Issue: 60100)
Mac/Linux
  • [r73163] Find bug where web text input would sometimes trigger find-in-page (Issue: 70644)
Full details about the Chrome changes are available in the SVN revision log. If you find new issues, please let us know by filing a bug. Want to change to another Chrome release channel? Find out how.

Jason Kersey
Google Chrome

26 comments:

Chris said...

the version is 10.0.648.18

William said...

Canary is at 11,what gives?

REO said...

Hopefully a little more stable,,,

Win Vista/32 bit

bt said...

10.0.648.11?

It says the latest version is 10.0.648.18 for me...

Destroyzer said...

had a blog to Canary realease notes?

DangerPowers said...

"You are using an unsupported command-line flag: --enable-nacl. Stability and security will suffer." STILL shows on Windows and Linux if Native Client is enabled in about:flags

*Is fed up now by the lacking dev builds and goes back to Firefox*

Jason Kersey said...

Version fixed. NACL alerts are expected if you have it enabled.

jzero15 said...

This update is really smooth for me so far. Apps don't overlap anymore.

Mesca Vlad said...

problem still not solved : You are using an unsupported command-line flag: --enable-nacl. Stability and security will suffer.

Jonas N said...

"Canary is at 11,what gives?"

Apparently, Google are looking to stabilize a release for beta quality, and a push to the beta channel. I'm sure that milestone 11 will be moved to dev after that.

molumen said...

On http://stocklogos.com/logos/staff-favorites?page=1, the last logotype frame is empty in Chrome, although it shows fine in FF, IE, Safari and Opera. Can anyone confirm so I can post a bug report? Thanks.

zlancer said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sagi Koren said...

Am I the only one in the world who still have syncing issues?
It still asks me for a Passphrase (which non of the passwords I remember work).

Can anyone help here? How do I reset everything?
I have another computer where the sync works... this only happens on one PC.

Thanks,
Sagi

The Beighton Beat said...

Just a heads up Google.

On this latest update it seems like the 'enter post' form on my favourite forum doesn't work at all. The cursor doesn't appear and doesn't let me enter text at all.

Instead of all the people who bitch and moan everytime a release breaks something, I know it's a Dev release and therefore there will be bugs. =]

Keep going, Chrome is awesome!

resident said...

plz see the gif, run twice as fast

here an example

http://www.bitflamers.com/smilies/zippyyeah.gif

Kurtextrem said...

@resident: It's in firefox too ...

jzero15 said...

by the way there are some pages where images don't show up at all.

8ball said...

@DangerPowers
what a moron, There are 2 more stable channels (Stable and Beta) if dev is unstable for your requirements.

dev is expected to have issues, bugs and unfinished features, otherwise it would be called "Stable".

8ball said...

@zlancer,
SPAM

8ball said...

@Sagi Koren,
Go to Options> Personal Stuff> Sync> Customize...> Encryption> "Use my Google Account password"

Sagi Koren said...

@8ball

Already checked that... Actually 'Use my google account password' is the default selection here.

Still doesn't work but thanks!

Tom McClellan said...

hum the update for my cr48 keeps failing, on dev channel any ideas.

molumen said...

@resident: in Opera it is running at the same crazy speed.

and said...
This comment has been removed by a blog administrator.
resident said...

Internet Explorer 8.0.7600.16385 goes well git

I see that Firefox 4.0 Beta 10, 11.01 and chrome operates 10.0.648.18 dev has the problem of double-speed git

akhdyo said...

i like this update..